Omletă cu ton

Omleta cu ton_MG_9959_

 

 

 

 

 

 

1 porție conține:
285 kcal
20 g proteine
20 g lipide
5 g glucide

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 1 lingură smântână sau lapte
  • 1 linguriță făină
  • 1 cutie (200 g) ton
  • ½ lămâie
  • 50 g unt
  • piper
  • sare
  • ½ legătură pătrunjel tocat
  • 1 ardei roșu pentru decor

Preparare
1. Scurgi tonul din conservă și îl zdrobești cu ajutorul unei furculițe. Adaugi zeama de lămâie, apoi sărezi și condimentezi pasta după gust. Încălzești puțin pasta de ton, la bain-marie.
2. Bați ouăle cu smântâna, făina și sare după gust. Topești untul într-o tigaie și torni uniform ouăle. Când s-a închegat, o întorci pe partea cealaltă cu grijă.
3. Scoți omleta pe o farfurie și întinzi pasta de pește pe jumătate din omletă. Presari pătrunjel fin tocat și pliezi omleta pe jumătate. Decorezi fiecare porție cu fâșii de ardei.

Maria Buruiană, Iași

5 porții
10 min

Rețetă recomandată în diabet.

Ai nevoie de încă o rețetă permisă în diabet? Click aici.

 

 

 

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *