(P) Târgul Apulum Agraria 2017

Consiliul Judetean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în perioada 22-24 septembrie 2017 cea de-a 26-a ediţie a evenimentului APULUM AGRARIA 2017.

Peste 100 de producători locali din toate zonele județului Alba își vor prezenta oferta de produse și servicii în fața publicului vizitator, în cadrul târgului fiind organizate expoziţii cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, material săditor şi produse fitosanitare, expoziţii de animale și pasări, expoziţii de unelte, utilaje şi echipamente agricole.

În cadrul sectorului de animale sunt expuse cele mai frumoase rase de bovine, ovine şi animale mici, de către reprezentanții Asociațiilor Județene ale crescătorilor de bovine, ovine, păsări și animale mici.

Programul este completat de demonstraţii culinare și hipice, concursuri şi alte momente atractive atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Cel mai important eveniment de promovare a agriculturii județului Alba, Apulum Agraria promite să fie și în acest an un important loc de întâlnire pentru fermieri, producători, furnizori de maşini şi unelte, specialiști din domeniul agricol.

Vă așteptam începând de vineri 22 septembrie 2017, orele 11.00, până duminică 24 septembrie 2017, să culegem împreună roadele unui an bogat, la Târgul Apulum Agraria 2017!

Partenerii acestui eveniment sunt și Grupurile de Acțiune Locală Valea Ampoiului și Valea Mureșului, Pe Mureș și pe Târnave, Țara Secașelor Alba-Sibiu și Munții Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Compartiment Dezvoltare economică

Consiliul Judeţean AlbaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *