Papară cu verdeață

Papara cu verdeata_MG_9473

Ingrediente
1 franzelă de 200 g, mai veche de-o zi
200 g brânză dulce
200 ml lapte
2 ouă
2 legături mărar
40 g unt
50 g smântână
20 g pesmet
sare
boia dulce
2 linguri suc de roșii

Preparare
1. Bați laptele împreună cu ouăle și puțină sare. Tai franzela în felii subțiri, pe care le înmoi în amestecul cu lapte. Mixezi brânza împreună cu 20 g unt, verdeața tăiată mărunt, puțină sare și boia.
2. Într-un vas termorezistent uns cu restul de unt, așezi în straturi pâinea și brânza. Introduci vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 25 de minute.
3. După ce s-a rumenit, stropești papara cu suc de roșii. O porționezi și o servești călduță.

Petra Vrancea, București

4 porții
50 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *