Participă la concurs în Cărticica Delicii și snoave pescărești nr. 7/2016

Dacă ești amator de pește, ești de-al nostru! Dacă nu, vei deveni! Pentru că noi și prietenii noștri te vom convinge cu cele mai bune rețete. Așteptăm rețete scrise și fotografii de să 
ne lase gura apă – diferențiat pe secțiuni. Precizează în scrisoarea ta la care secțiune îți înscrii rețetele. La fiecare secțiune punem la bătaie câte:
1 medalie de aur x 300 lei
1 medalie de argint x 200 lei
3 medalii de bronz x 100 lei
1) Pești de apă dulce
2) pești marini și oceanici
3) fructe de mare, crustacee și alge
4) unde dulci
Nu te lăsăm să închei masa în coadă de pește, deci nu te lipsim de desert. Dar nici nu ne ambiționăm să-ți cerem 
să ne faci înghețată din pește, nu te teme! Vrem să-ți 
folosești creativitatea pentru a imagina dulciuri care, prin 
alcătuire sau decor, să ne aducă aminte de ape, pește, 
pescuit. Deci la secțiunea UNDE DULCI primim cu drag fursecuri în formă de pește, savarine în formă de scoică și alte fantezii acvatice.
6) Ne plac poveștile pescărești, chiar dacă nu le credem pe toate. Pentru cele mai bune astfel de snoave oferim 3 premii de popularitate x 100 lei fiecare.
7) Așteptăm de la tine invitații, impresii de călătorie și rețete locale sau relatări expresive despre felul cum ai slăbit. Cele mai bune astfel de materiale vor primi premii speciale în valoare totală de 300 lei.
f) Ai încercat o rețetă din ultimele numere ale Cărticelei? Trimite-ne o fotografie cu preparatul, numele rețetei, pagina, denumirea Cărticelei, autorul rețetei și dacă i-ai adus modificări.
Te așteaptă 6 premii Mulțumesc pentru rețetă! x 50 lei.
g) Hărnicia ta, bucuria noastră! Trimite materialele tale până pe 13 iunie și poți primi, prin tragere la sorți, 2 premii de hărnicie x 100 lei.
h) Ești cu noi? Oferim 2 premii de fidelitate x 100 lei corespondenților care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică și nu trimit aceleași rețete și altor publicații.
i) Ne ajuți? Prin tragerea la sorți a sondajelor din 
„Delicii și snoave pescărești”, completate corect, poți câștiga
10 premii de participare la sondaj x 50 lei.

Însoțește scrisoarea de fotografii reușite și expediaz-o pe adresa:
OP 77, CP 208
specificând pe plic „Pentru Cărticica Delicii și snoave pescărești”
sau e-mail: [email protected]
Ultima zi de primire a scrisorilor la redacție: 20 iunie 2016.

Condiții de participare la concursurile Cărticelei practice:
• Dacă trimiţi material prin internet, pe adresa [email protected]
Trimite reţetele fie scrise în pagina de e-mail, fie ataşate, în format *.doc sau *.rtf. Te rugăm, nu trimite documente în format *.docx
Înainte de fiecare material (reţetă, sfat sau scrisoare), scrie denumirea secţiunii de concurs la care participă.
Semnează-te după fiecare reţetă.
La sfârşitul e-mailului, ne dorim să găsim numele întreg al corespondentului, adresa completă şi domiciliul stabil.
Fotografiile vor fi ataşate, în format *.jpg. Nu sunt admise fotografiile inserate în documentul cu reţete şi nici în corpul mailului.
• Dacă trimiţi material prin poştă, te rugăm:
Scrie fiecare reţetă pe foaie separată şi respectă condiţiile cu numerele 2, 3 şi 4 de la corespondenţa prin e-mail.
ATENŢIE! Adresa noastră de corespondenţă s-a schimbat:
OP 77 – CP 208, București
Fotografiile trimise prin poştă, în plic, vor avea scrise pe spate: numele, prenumele corespondenţilor, localitatea şi o scurtă explicaţie; dacă fotografia reprezintă un preparat, denumirea preparatului
(de exemplu: Mâncare de dovlecei), iar dacă reprezintă una sau mai multe persoane, numele persoanelor sau gradul de rudenie în raport cu expeditorul (de exemplu: Eu și copiii mei, Ana și Octav)
Fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat (tăiat). Căută să fotografiezi dintr-o perspectivă care să pună în valoare subiectul şi să-i scoată în evidenţă tridimensionalitatea.
Fotografiile făcute cu telefonul mobil, în general, nu îndeplinesc aceste condiții.
Vă rugăm să nu mai trimiteţi fotografii prelucrate! Departamentul nostru tehnic se ocupă de prelucrarea fotografiilor astfel încât să aibă calitatea cerută de tipografie.
Blogerii care expediază materiale sunt rugaţi să ne trimită fotografiile originale, nu micşorate, aşa cum le încarcă pe paginile lor.
De asemenea, ne dorim originalul reţetelor voastre încărcate pe Facebook, nu varianta downloadată de pe această pagină.

Ca să ușurezi munca redacției:
✔ fii creativ, trimite doar rețete probate de tine;
✔ verifică manuscrisul tău, rețeta trebuie să cuprindă toate ingredientele necesare pentru a fi probată în bucătăria Practică!
✔ nu trimite reţete care au participat la concursuri organizate de revistele trustului nostru de presă (vezi revistele trustului pe site-ul www.burda.ro), de către alte trusturi de presă, de către diverşi producători, de către restaurante sau deţinătorii de bloguri.
Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!
Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei, dacă se potrivesc cu tema concursului.
Vă mulţumim pentru înţelegere!
**********************************************************************************
Notă: Odată cu trimiterea textelor și a fotografiilor, expeditorul își declară acordul pentru utilizarea acestora în celelalte titluri ale trustului de presă Burda România



2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *