Participă la concurs în Cărticica nr. 07-2017

Condiții de participare la concursurile Cărticelei practice:
• Dacă trimiţi material prin internet, pe adresa [email protected]
Trimite reţetele fie scrise în pagina de e-mail, fie ataşate, în format *.doc sau *.rtf. Te rugăm, nu trimite documente în format *.docx
Înainte de fiecare material (reţetă, sfat sau scrisoare), scrie denumirea secţiunii de concurs la care participă.
Semnează-te după fiecare reţetă.
La sfârşitul e-mailului, ne dorim să găsim numele întreg al corespondentului, adresa completă şi domiciliul stabil.
Fotografiile vor fi ataşate, în format *.jpg. Nu sunt admise fotografiile inserate în documentul cu reţete şi nici în corpul mailului.
• Dacă trimiţi material prin poştă, te rugăm:
Scrie fiecare reţetă pe foaie separată şi respectă condiţiile cu numerele 2, 3 şi 4 de la corespondenţa prin e-mail.
ATENŢIE! Adresa noastră de corespondenţă s-a schimbat:
OP 77 – CP 208, București
Fotografiile trimise prin poştă, în plic, vor avea scrise pe spate: numele, prenumele corespondenţilor, localitatea şi o scurtă explicaţie; dacă fotografia reprezintă un preparat, denumirea preparatului
(de exemplu: Mâncare de dovlecei), iar dacă reprezintă una sau mai multe persoane, numele persoanelor sau gradul de rudenie în raport cu expeditorul (de exemplu: Eu și copiii mei, Ana și Octav)
Fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat (tăiat). Căută să fotografiezi dintr-o perspectivă care să pună în valoare subiectul şi să-i scoată în evidenţă tridimensionalitatea.
Fotografiile făcute cu telefonul mobil, în general, nu îndeplinesc aceste condiții.
Vă rugăm să nu mai trimiteţi fotografii prelucrate! Departamentul nostru tehnic se ocupă de prelucrarea fotografiilor astfel încât să aibă calitatea cerută de tipografie.
Blogerii care expediază materiale sunt rugaţi să ne trimită fotografiile originale, nu micşorate, aşa cum le încarcă pe paginile lor.
De asemenea, ne dorim originalul reţetelor voastre încărcate pe Facebook, nu varianta downloadată de pe această pagină.

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *