Participă la concurs în Cărticica nr. 10-2014

CP09_P004_
Condiții de participare la concurs:

Rugăm corespondenții care ne trimit materiale pe mail: 1) să trimită rețetele scrise fie în pagina de e-mail, fie atașate, în format *.doc sau *.rtf. Vă rugăm să nu mai trimiteți documente *.docx!!

Cititorii care trimit materiale prin poștă se vor semna după fiecare rețetă sau scrisoare și vor scrie pe spatele fotografiilor numele, prenumele, localitatea și o scurtă explicație.

Dacă fotografia reprezintă un preparat, denumirea preparatului (de exemplu: Mâncare de dovlecei), iar dacă reprezintă una sau mai multe persoane, numele persoanelor sau calitatea acestora în raport cu expeditorul (de exemplu: Eu și copiii mei, Ana și Octav)

2) să ne trimită fotografiile ca atașament, în format *.jpg, NU inserate în text.

3) fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat. Fotografiile digitale trebuie să aibă o rezoluție mai mare de 300 dpi.

4) să semneze e-mailul și să ne trimită adresa completă a domiciliului stabil, în cazul în care doresc să participe la concurs. Cititorilor care nu specifică această adresă nu le putem publica materialele trimise. Anunțul este valabil și pentru cei care corespondează prin poștăși nu trimit adresa completă.

Fotografiile făcute cu telefonul mobil nu îndeplinesc aceste condiții.

 

Ca să ușurezi munca redacției:

-semnează-te după fiecare rețetă sau sfat;

-încearcă să fii creativ, trimite doar rețete probate de tine;

-verifică manuscrisul tău, rețeta trebuie să cuprindă toate ingredientele necesare pentru a fi probată în bucătăria Practică!

Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi știgurile tale!

Rețetele voastre se arhiveazăși pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei.

Vă rugăm să nu mai trimiteți rețete care au participat la concursurile altor publicații tiparite sau online ori la alte concursuri organizate de diferite site-uri!

 

Vă mulţumim!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *