Participă la concurs în Cărticica nr. 3/2016 Rețete ovolactovegetariene

Participă la un nou concurs în Cărticica Rețete ovolactovegetariene!

Apare pe data de 3 martie 2016 și va avea tema Rețete ovolactovegetariene

Pe la jumătatea lui martie, începe să adie vânt de prospețime în natură, dar și în bucătăriile noastre. Ne dorim înnoirea și începem cu noi, printr-o alimentație care pune în prim-plan legumele, fructele, semințele și cerealele. În martie, după ce ne bucurăm de sărbătoarea Mucenicilor, începem să ne „antrenăm” pentru Postul Mare, cu rețete ovolactovegetariene, pentru ca apoi să depășim limitele propriei voințe, postind doar cu daruri ale naturii.

Trimite și tu rețete cât mai inedite, de preparate fără carne: aperitive, ciorbe, mâncăruri și deserturi.
Vom încadra rețetele selectate în una dintre cele trei secțiuni de concurs:

A. OVOLACTOGETARIENE
6 premii de popularitate x 100 lei fiecare rețetă

B. OUĂ ȘI VEGETALE
5 premii de popularitate x 100 lei fiecare rețetă

C. DOAR VEGETALE
10 premii de popularitate x 100 lei fiecare rețetă

Scrie-ne o scurtă scrisoare în care să ne povestești ce soluții ai găsit pentru un post sănătos și echilibrat.
Scrisorile publicate pot primi unul dintre cele
3 premii de popularitate x 100 lei fiecare scrisoare

D. MULȚUMESC PENTRU REȚETĂ!
Dacă ai încercat o rețetă din ultimele numere ale Cărticelei, trimite-ne o fotografie cu preparatul, specificând ce rețetă ai încercat, pagina, denumirea Cărticelei, autorul rețetei și dacă a fost nevoie să aduci modificări rețetei.

8 premii x 50 lei fiecare scrisoare însoțită de fotografia
preparatului

Dacă ai ținut o dietă și ai găsit cheia menținerii greutății optime, scrie-ne la rubrica:

F. O DIETĂ PE LUNĂ
Materialele publicate la această rubrică vor primi
2 premii x 100 lei

ALTE PREMII:
a. Premiul pentru cel mai bun material, în valoare de
350 lei, acordat concurentului care are materiale publicate
la cel puţin două secţiuni de concurs şi care şi-a prezentat cel mai bine materialele, însoţindu-le de fotografii reuşite cu preparatele.
b. Premiul special al redacţiei, în valoare de 300 lei, acordat cititorilor la secţiunea Cărticica practică vine la tine acasă.
c. Tragem la sorți materialele trimise până la 10 februarie 2016 (data poștei) și premiem 2 corespondenți cu premii de hărnicie în valoare de 200 lei fiecare.
d. Punem mare preț pe fidelitate, de aceea la fiecare număr acordăm 2 premii de fidelitate x 200 lei fiecare corespondenților care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică și nu trimit aceleași rețete și
altor publicații.
e. Prin tragerea la sorți a sondajelor din „Rețete ovolactovegetariene”, completate de cititori și trimise la redacție, se câștigă 11 premii de participare la sondaj x 50 lei fiecare.

Însoțește scrisoarea de fotografii reușite, clare, cu tine, familia ta, prietenii sau cu preparatele și expediaz-o pe adresa:
OP 77 – CP 208, București
specificând pe plic „Pentru Cărticica Rețete ovolactovegetariene” sau e-mail: [email protected]
Ultima zi de primire a scrisorilor la redacție: 15 februarie 2016

Condiții de participare la concursurile Cărticelei practice:
• Dacă trimiţi material prin internet, pe adresa [email protected]
Trimite reţetele fie scrise în pagina de e-mail, fie ataşate, în format *.doc sau *.rtf. Te rugăm, nu trimite documente în format *.docx
Înainte de fiecare material (reţetă, sfat sau scrisoare), scrie denumirea secţiunii de concurs la care participă.
Semnează-te după fiecare reţetă.
La sfârşitul e-mailului, ne dorim să găsim numele întreg al corespondentului, adresa completă şi domiciliul stabil.
Fotografiile vor fi ataşate, în format *.jpg. Nu sunt admise fotografiile inserate în documentul cu reţete şi nici în corpul mailului.
• Dacă trimiţi material prin poştă, te rugăm:
Scrie fiecare reţetă pe foaie separată şi respectă condiţiile cu numerele 2, 3 şi 4 de la corespondenţa prin e-mail.
ATENŢIE! Adresa noastră de corespondenţă s-a schimbat:
OP 77 – CP 208
Fotografiile trimise prin poştă, în plic, vor avea scrise pe spate: numele, prenumele corespondenţilor, localitatea şi o scurtă explicaţie; dacă fotografia reprezintă un preparat, denumirea preparatului
(de exemplu: Mâncare de dovlecei), iar dacă reprezintă una sau mai multe persoane, numele persoanelor sau gradul de rudenie în raport cu expeditorul (de exemplu: Eu și copiii mei, Ana și Octav)
Fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat (tăiat). Căută să fotografiezi dintr-o perspectivă care să pună în valoare subiectul şi să-i scoată în evidenţă tridimensionalitatea.
Fotografiile făcute cu telefonul mobil, în general, nu îndeplinesc aceste condiții.
Vă rugăm să nu mai trimiteţi fotografii prelucrate! Departamentul nostru tehnic se ocupă de prelucrarea fotografiilor astfel încât să aibă calitatea cerută de tipografie.
Blogerii care expediază materiale sunt rugaţi să ne trimită fotografiile originale, nu micşorate, aşa cum le încarcă pe paginile lor.
De asemenea, ne dorim originalul reţetelor voastre încărcate pe Facebook, nu varianta downloadată de pe această pagină.

Ca să ușurezi munca redacției:
✔ fii creativ, trimite doar rețete probate de tine;
✔ verifică manuscrisul tău, rețeta trebuie să cuprindă toate ingredientele necesare pentru a fi probată în bucătăria Practică!
✔ nu trimite reţete care au participat la concursuri organizate de revistele trustului nostru de presă (vezi revistele trustului pe site-ul www.burda.ro), de către alte trusturi de presă, de către diverşi producători, de către restaurante sau deţinătorii de bloguri.
Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!
Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei, dacă se potrivesc cu tema concursului.
Vă mulţumim pentru înţelegere!
**********************************************************************************
Notă: Odată cu trimiterea textelor și a fotografiilor, expeditorul își declară acordul pentru utilizarea acestora în celelalte titluri ale trustului de presă Burda România



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *