Participă la concurs în Cărticica Supe, ciorbe și mâncăruri cu sos

CP09_P002

 

Condiții de participare la concurs:

Rugăm corespondenții care ne trimit materiale pe mail:
1) să trimită rețetele scrise fie în pagina de e-mail, fie atașate, în format *.doc sau *.rtf. Vă rugăm să nu mai trimiteți documente *.docx!!
2) să ne trimită fotografiile ca atașament, în format *.jpg, NU inserate în text.
3) fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat.
4) să semneze mailul și să ne trimită adresa completă a domiciliului stabil, în cazul în care doresc să participe la concurs. Cititorilor care nu specifică această adresă nu le putem publica materialele trimise. Anunțul este valabil și pentru cei care corespondează prin poștă și nu trimit adresa completă.

Ca să ușurezi munca redacției:

-semnează-te după fiecare rețetă sau sfat;

încearcă să fii creativ, trimite doar rețete probate de tine;

verifică manuscrisul tău, rețeta trebuie să cuprindă toate ingredientele necesare pentru a fi probată în bucătăria Practică!

Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!

Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei.

Vă rugăm să nu mai trimiteți rețete care au participat la concursurile altor publicații tiparite sau online ori la alte concursuri organizate de diferite site-uri!3 comments

  1. Bun regasit dragi prieteni!!
    de la numar la numar ma uiti tot mai mult cu diversitate temelor alese. Felicitari pt. tot ce faceti !Sunteti cei mai buni !!Tineti-o tot asa !!!
    toate cele bune ! Corina Ursa

  2. Draga mea Carticica Multe felicitari pentru noul numar ,am citit din ea citeva scrisori ale prietenelor mele si miam ales citeva retete ,felicit toti corespondentii pentru minunatele retete trimise ;eu am raspuns concursului ,ca intodeauna ,mult succes !!!!

  3. Sunteti minunati,nu ma mai satur de voi,sunteti ca un drog, in sensul bun al cuvantului,va respect pentru tot ce faceti.Va iubesc ca existati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *