Participă la concursurile Cărticelei nr.5/2013 – Mâncăruri dietetice

Sănătatea este pricipalul deziderat al oricărui locuitor al planetei. Și totuși, adoptând un stil de viață nesănătos, boala își face apariția. Atunci avem nevoie de diete speciale, care să nu forțeze organismul și să lase să acționeze tratamentul prescris de medic.
Pentru următorul concurs, trimite rețete dietetice de aperitive, ciorbe, mâncăruri și deserturi probate de tine sau care au făcut parte din alimentația unor cunoscuți ai tăi, pentru următoarele afecțiuni:

A.    AFECȚIUNI CARDIOVASCULARE
7 premii de popularitate x 100 RON fiecare

B.    DIABET
7 premii de popularitate x 100 RON fiecare

C.    CANCER
5 premii de popularitate x 100 RON fiecare

Prevenția trebuie să înceapă din copilărie, așadar vom avea rețete de mâncăruri pentru copii, special alese pentru nevoile lor speciale. Le vom include în capitolul

D.    PENTRU SĂNĂTATEA COPILULUI
6 premii de popularitate x 100 RON fiecare

Însoţeşte scrisoarea ta de fotografii reuşite, clare, cu tine, familia ta sau cu preparatele.

ALTE PREMII:

a.    Concurentului care are materiale publicate la cel puţin două secţiuni de concurs şi care şi-a prezentat cel mai bine materialele, însoţindu-le de fotografii reuşite cu preparatele, redacţia îi oferă un premiu pentru cel mai bun material, în valoare de 350 lei.
b.    În urma vizitei redacţiei la cititori şi reportajului realizat în cadrul rubricii Cărticica practică vine la tine acasă, oferim un premiul special al redacţiei, în valoare de 300 lei.
c.    Tragem la sorţi materialele trimise până la data de 15 aprilie 2013 şi premiem 3 corespondenţi cu premii de 200 lei.
d.    Punem mare preţ pe fidelitate, de aceea avem la fiecare număr 2 premii de fidelitate x 200 lei fiecare, acordate cititorilor care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică şi nu trimit aceleaşi reţete şi altor publicaţii.
e.    NOU! La acest număr, avem mai multe premii pentru sondaje!

Prin tragerea la sorţi a sondajelor din Cărticica Mâncăruri dietetice, completate de cititori şi trimise la redacţie, se câştigă 17 premii de participare la sondaj x 50 lei fiecare.

Data limită de trimitere a materialelor: 17 aprilie 2013

Dacă ai pregătit un material pentru concursul nostru, trimite-l pe adresa OP 37- CP 98 și CP 99, București sau pe e-mail: [email protected]
Pentru Cărticica Mâncăruri dietetice
Condiții de participare la concurs:

Rugăm corespondenții care ne trimit materiale pe mail:
1) să trimită rețetele scrise fie în pagina de e-mail, fie atașate, în format *.doc sau *.rtf.
2) să ne trimită fotografiile ca atașament, în format *.jpg, NU inserate în text.
3) fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat.
4) să semneze mailul și să ne trimită adresa completă a domiciliului stabil, în cazul în care doresc să participe la concurs. Cititorilor care nu specifică această adresă nu le putem publica materialele trimise. Anunțul este valabil și pentru cei care corespondează prin poștă și nu trimit adresa completă. Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!  Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei.
Vă rugăm să nu mai trimiteți rețete care au participat la concursurile altor publicații tiparite sau online!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *