Pastă de pește

Pateu de peste_MG_5682

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

1 conservă de pește în ulei
1 ceapă
200 g margarină
2-3 linguri zeamă de lămâie
sare
piper
 
Preparare
1. Cureți ceapa, o speli și o tai mărunt. Zdrobești cu o furculiță peștele din conservă. 
2. Freci margarina spumă cu un praf de sare, apoi adaugi treptat peștele, ceapa și zeama de lămâie. 
Sărezi și condimentezi pasta după gust.
Omogenizezi compoziția, o aranjezi pe un platou și o dai la rece pentru 1-2 ore.
 
Iuliana Todor, sat Domoșu, jud. Cluj
 
4 porții
10 min
 
Sfatul nostru!
Adăugând 1 vârf de cuțit de salvie uscată mărunțită, vei obține o pastă plăcut aromată și mai ușor de digerat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *