Pastă de pește și cașcaval

Pasta de peste_MG_7759

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 1 conservă mare (450 g) de pește în ulei
  • 150 g sos de maioneză
  • 150 g cașcaval
  • 1 legătură mărar
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
 
Preparare
1. Scurgi peștele și îl dai prin mașina de tocat. Dai cașcavalul pe răzătoarea mică. Speli mărarul și îl toci fin. Cu dosul unei linguri de lemn, freci untul înmuiat la temperatura camerei, apoi adaugi alternativ câte o lingură de pește și cașcaval. Încorporezi mărarul și sosul de maioneză, apoi sărezi și condimentezi pasta după gust.

2. Dai pasta la frigider pentru 20 de minute, să se întărească. O servești la masă alături de pâine integrală pentru tartine, iar dacă dorești și cu felii de gogoșar.

 
Zinaida Ciubotaru, Târgu Neamț, jud. Neamț
 
15 porții
35 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *