Pastă din brânză cu morcovi

Pasta din branza cu morcov_MG_6233

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

200 g brânză dulce
2-3 morcovi,
1 lămâie
1/2 legătură pătrunjel verde
sare
 
Preparare
1. Cureți morcovii, îi speli și îi dai pe răzătoarea mică, apoi îi stropești cu 3 linguri de zeamă de lămâie, ca să eviți oxidarea. Pasezi brânza de vaci printr-o sită deasă. Speli pătrunjelul, iar după ce s-a scurs îl tai mărunt.
2. Amesteci morcovii cu brânza și pătrunjelul, apoi potrivești de sare.

Vei obține o pastă tartinabilă, excelentă pentru micul dejun sau pentru servit ca aperitiv.

Maria Șovrea, Borșa, jud. Maramureș

4 porții

20 min
 
Sfatul nostru:
Pasta devine mai cremoasă dacă o amesteci cu 2 linguri de smântână.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *