Pastă tartinabilă cu germeni de grâu

Pasta din germeni de grau_MG_9730_

 

 

 

 

 

 

1 porție conține
115 kcal
10 g proteine
5 g lipide
5 g glucide

Ingrediente

  • 250 g brânză dulce dietetică, urdă sau ricotta
  • 3 morcovi
  • 1 lingură germeni de grâu
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • sare

Preparare
1. Cureți morcovii și ceapa, apoi le speli. Dai morcovii pe răzătoarea mică, iar ceapa o tai cât mai mărunt. Stropești morcovii cu zeama de lămâie. Dacă folosești urdă, o pasezi printr-o sită.
2. Amesteci într-un castron sau în robotul de bucătărie ingredientele și sărezi puțin pasta. O servești la micul dejun, pe rondele de cereale expandate sau pe felii de graham sau seara, în cupe de ardei ori castrveți.

Corina Sîrghia, Iași

4 porții
10 min

Rețetă recomandată în obezitate.

O altă rețetă permisă în obezitate găsești aici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *