Paste cu ficăței de pasăre și roșii

Paste cu ficatei de pasare si rosii_IMG_7910_

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 300 g ficăței de pasăre
  • 100 ml apă
  • 3 lingurițe ulei
  • 200 g paste (spirale, fundițe, melcișori)
  • 4 roșii mici
  • 1 lingură unt
  • sare

Preparare
1. Într-o crăticioară pui ficățeii să se înăbușe împreună cu apa și uleiul. Separat fierbi pastele cu jumătate de linguriță de unt și puțină sare.
2. Ungi un vas de Jena cu untul rămas și pui alternativ câte un strat de paste, un strat de ficăței, până termini toate ingredientele. Așezi deasupra roșii tăiate rondele și introduci vasul în cuptor pentru 15 minute.

Mirela Staicovici, Câmpulung Muscel, jud. Argeș

Sfatul nostru
Dacă vrei să obții o budincă de paste cu ficăței, prepară deasupra cașcaval ras sau tăiat cubulețe și stropește preparatul cu 100 ml vin alb.

3 porții
45 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *