Paste cu pui și verzișoare

Paste cu pui si verzisoare_IMG_0320_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 porție conține:
300 kcal
15 g proteine
10 g lipide
35 g glucide

Ingrediente

  • 200 g paste spirale
  • 300 g verzișoare de Bruxelles congelate
  • 30 ml ulei de rapiță
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 ardei
  • 1 lingură sos de soia dietetic (cu conținut redus de sodiu)
  • 250 g piept de pasăre fără piele

Preparare
1. Fierbi carnea timp de 30 de minute, apoi o cureți de oase. Separat fierbi verzișoarele în aburi, până se înmoaie, apoi le scurgi.
2. Pui la fiert pastele, în apă nesărată, respectând timpul indicat pe ambalaj.
3. Cureți ceapa și ardeii și le tai mărunt. Înăbuși ceapa în uleiul încins și puțină apă. Când s-a înmuiat, adaugi verzișoarele și ardeiul și continui să le înăbuși la foc mic, 2-3 minute. Le stropești cu sosul de soia, amesteci și stingi focul.
4. Repartizezi în farfurii pastele, iar deasupra pui sosul de legume și fâșii de pui fiert.

Mihaela Neamțu, Satu Mare
5 porții
45 min

Rețetă permisă în boli cardiovasculare.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *