Paste picante cu legume

Tocana picanta_MG_8339_Ingrediente

  • 200 g paste cu oua
    1 lingură margarină
    50 g kaizer afumat
    2 cârnați afumați
    100 ml suc de roșii
    1 linguriță busuioc
    1 vârf de cuțit piper
    1 ceapă
    1 vârf de cuțit zahăr
    200 g amestec de morcovi și mazăre (congelate sau din conservă)
    sare

Preparare
1. Fierbi pastele timp de 10 minute, în apă cu sare. Stingi focul, le acoperi cu un capac, iar după 5 minute le pui în strecurătoare, le treci printr-un jet de apă rece și le lași să se scurgă.
2. Tai kaizerul și cârnații în felioare. Cureți ceapa și o toci mărunt. Topești margarina într-o tigaie și călești kaizerul, cârnații, ceapa și amestecul de legume. 3. După 10 minute, adaugi busuiocul, sucul de roșii, zahărul, pastele, sarea și piperul și mai lași să fiarbă 1-2 minute.

Margareta Vasile, București

Sfatul nostru
Dacă folosești conservă demazăre cu morcovi din comerț, înainte de a căli legumele, scurge bine zeama în care au fost conservate, iar dacă folosești legume congelate, adaugă-le în mâncare fără să le decongelezi.

4 porții
35 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *