Pastramă în foi de viță

Ingrediente

  • 12 foi de viță
  • 200-250 g pastramă de oaie
  • ½ lămâie
  • 1 ardei iute
  • 50 g margarină
  • 2 roșii
  • ½ legătură pătrunjel

Preparare
1. Tai pastrama în 12 felii subțiri. Opărești și scurgi foile de viță. Tai în rondele lămâia și ardeiul iute.
2. Așezi pe fiecare foaie de viță câte o felie de pastramă, iar deasupra, o felie de lămâie, o rondelă de ardei iute și o bucățică de margarină. Rulezi și prinzi fiecare pachețel cu câte o scobitoare, ca să nu se desfacă.
3. Le frigi pe grătarul încins, întorcându-le pe ambele părți, ca să se rumenească frumos. Le servești calde, decorate cu felii de roșii și pătrunjel tocat.

Floarea Pană, Lupeni, jud. Hunedoara

12 bucăți
25 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *