Păstrăv cu legume

Pastrav cu legume_MG_9234_

 

 

 

 

 

1 porție conține
230 kcal
20 g proteine
15 g lipide
10 g glucide

Ingrediente

  • 1 kg păstrăv
  • 250 g conopidă
  • 200 g varză de Bruxelles
  • 1 ardei roșu
  • 2 cepe
  • câțiva căței de usturoi
  • 2 portocale
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei de măsline
  • pătrunjel
  • sos de soia

Preparare
1. Cureți ceapa și usturoiul și le tai mărunt. Cureți peștele, îl eviscerezi și îl speli bine. Ungi peștele cu 2 linguri ulei și îl așezi pe un pat de ceapă tăiată mărunt. Îl stropești cu zeama de la o portocală, îl presari cu piper și puțină sare și introduci tava în cuptorul cald, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.
2. Separat cureți și speli legumele rămase. După caz, le tai în bucăți mari. Le fierbi în abur pentru 15 minute.
3. Repartizezi în farfurii peștele și legumele și le stropești cu zeama portocalelor rămase și sosul de soia. Decorezi cu frunze de pătrunjel.

Șefania Răduță, București

6 porții
45 min
Rețetă recomandată în obezitate.

 Află ce este esențial în dietele pentru combaterea obezității! Click aici.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *