Pateu de țelină

Pateu de telina_MG_8913_

 

 

 

 

 

 

 

 

1 porție conține
50 kcal
5 g proteine
3 g lipide
5 g glucide

Ingrediente

  • 2 rădăcini mijlocii de țelină și tulpinile
  • 200 g brânză dulce degresată
  • 75 g iaurt degresat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură lapte degresat
  • 1 fir ceapă verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 linguriță pastă de ardei gras roșu
  • coriandru
  • 1 linguriță zeamă de lămâie

Preparare
1. Cureți și speli țelina, apoi o dai pe răzătoarea mică și o stropești cu zeama de lămâie. Pasezi brânza dulce prin sită. Tai mărunt partea albă de la ceapă și tulpinile de țelină. Cureți și pisezi usturoiul.
2. Amesteci într-un bol toate ingredientele, până obții o pastă omogenă, pe care o folosești la micul dejun, pentru a unge rondele de cereale expandate.

Olga Muntean, Sânnicolau-Mare, jud. Timiș

10 porții
15 min

Rețetă permisă în boli cardiovasculare.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *