Piept de pui cu cașcaval

Piept de pui cu cascaval_MG_0448_Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1/2 linguriță busuioc uscat
  • 150 g cașcaval
  • 1 lingură unt
  • 50 ml apă
  • sare
  • piper

Prepare
1. Speli pieptul de pui și îl tai în felii subțiri, pe care le presari cu busuioc, le sărezi și condimentezi după gust. Ungi un vas de Jena cu unt și așezi pieptul de pui. Torni apa, acoperi cu capacul și introduci în cuptorul cu microunde reglat la putere maximă, timp de 10 minute.
2. În acest timp dai cașcavalul pe răzătoarea mare. Scoți vasul din cuptor, ridici capacul și presari cașcavalul ras, apoi coci din nou, timp de 2 minute, la aceeași putere.

Daniela Ciubotaru, Giurgiu

15 min
2 porții



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *