Piept de pui cu susan și sos de roșii

Piept de pui cu susan_IMG_7812_Ingrediente

  • 4 bucăți piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 100 ml suc de roșii
  • 100 g făină
  • 75 g semințe de susan
  • sare
  • piper

Preparare
1.  Rumenești semințele de susan 5-10 minute în cuptor, fără să se ardă.
Amesteci făina cu semințele de susan, sare și piper după gust.
2. Dai pieptul de pui prin sucul de roșii, apoi îl treci prin amestecul de făină și susan, pe ambele părți. Așezi bucățile de piept într-un vas de Jena, într-un singur strat și torni deasupra sucul de roșii rămas și untul topit.
3. Le coci timp de 30 de minute, în cuptorul încins, stropind din când în când cu sosul din vas.

Constantina Zidariu, Craiova, jud. Dolj

4 porții
40 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *