„Pizza“ de pui cu porumb

Pizza din carne tocata si boabe de porumb_IMG_5655_

Ingrediente

  • 800 g piept de pui file
  • 1 ceapă
  • 4 roșii
  • 1 conservă (200 g) porumb boabe
  • 250 g mozzarella
  • 1 ou
  • 2 linguri tărâțe de grâu
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură margarină pentru tavă
  • piper măcinat
  • sare
  • Preparare
    1. Speli pieptul de pui, îl usuci cu un şervet curat şi îl dai prin maşina de tocat carne. Amesteci carnea cu oul, tărâţele, oregano, mărarul tocat, piper și sare după gust. Omogenizezi amestecul.
    2. Ungi cu margarină o formă termorezistentă, cu diametrul de 22-24 cm. Pui compoziția și o presezi cu mâna, până când stratul devine uniform. Presari boabele de porumb, iar peste acestea pui rondele de roşii și ceapă şi felioare subţiri de mozzarella. Introduci forma în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 15-20 de minute.
    3. Serveşti pizza tăiată felii.

    Iuliana Lako, Cenad, jud. Timiș

    6 porţii
    40 min



    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *