Pizza rapidă cu foitaj

Pizza rapida cu foitaj_MG_2218_Ingrediente

  • 400 g aluat pentru foitaj din comerț
  • 300 g broccoli congelat
  • 100 g șuncă
  • 250 g smântână
  • 4 ouă
  • 100 g telemea bine scursă
  • făină pentru planșetă
  • sare
  • piper
  • nucșoară

Preparare
1. În 500 ml apă fierbinte, pui broccoli congelat și îl lași să fiarbă timp de 5 minute, apoi îl scurgi în strecurătoare.
2. Tai șunca în felii subțiri, apoi în fâșii. Pe planșeta presărată cu făină, desfaci foitajul șiîl așezi într-o tavă. Presari șunca și buchețelele de broccoli peste aluat. Tazi fin telemeaua și o amesteci cu amântâna și ouăle bătute. Adaugi sare, piper și nucșoară, omogenizezi și torni compoziția peste foitaj.
Coci pizza timp de 20 de minute, la foc mediu spre iute, apoi o tai în triunghiuri sau pătrate.

Anuța Vlad, Buzău

6 porții
35 min



One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *