Prăjitură rapidă cu foi de napolitană

Foi cu crema alba de nuci_MG_7840

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

1 pachet foi de napolitană cu cacao

125 g unt

250 g zahăr pudră

2 plicuri zahăr vanilat,

2 ouă proaspete

250 g nucă măcinată

Preparare

1. Freci spumă untul înmuiat la temperatura camerei, cu zahărul și zahărul vanilat. Încorporezi pe rând ouăle bătute și nuca măcinată.

2. Repartizezi crema și o întinzi uniform între foile de napolitană, pe care le presezi apoi ușor. Dai prăjitura la rece până a doua zi, când o poți tăia în bucăți, cu un cuțit bine ascuțit.

 
Letiția Albulescu, Lugoj, jud. Timiș
 
12 bucăți
24 h 
 
Sfaturile noastre!
Îmbunătățește aroma prăjiturii cu coaja rasă a unei lămâi. Dacă nu găsești foi de napolitană cu cacao și dorești ca prăjitura ta să aibă acest gust, amestecă un strat de cremă cu 2 linguri de pudră de cacao cernută.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *