Pulpă de porc cu fasole boabe

Foto: Burda România
Foto: Burda România

INGREDIENTE
500 g pulpă de porc
500 g fasole boabe
500 ml suc de roșii
1 morcov
1 ceapă
2 fire de praz
2 foi de dafin
1 linguriță piper boabe
2 linguri ulei
cimbru
sare

PREPARARE
1. Cureți și speli morcovul, ceapa și prazul. Alegi fasolea, o speli și o pui la fiert pentru 20 de minute,
apoi schimbi apa și o fierbi cu foile de dafin, morcovul și ceapa.
2. Speli carnea și o tai în felii, pe care le condimentezi și le fierbi înăbușit.
Cureți, speli și tai prazul în rondele.
3. Când fasolea este fiartă, călești în ulei rondelele de praz și le adaugi în vasul cu fasole, împreună cu boabele de piper, sucul de roșii și carnea. Servești mâncarea caldă, cu salată de varză sau murături.

8 porții
1 h 30 min

Marica Kotzi, București



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *