Ruladă colorată

Rulada colorata_MG_0223_Ingrediente

  • 1 kg carne tocată (de porc sau pasăre)
  • 3 ardei verzi
  • 3 ardei capia sau gogoșari
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 100 g cașcaval
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură unt
  • condiment din legume
  • piper

Preparare
1. Cureți și toci mărunt ceapa. Amesteci carnea tocată cu ceapa. Adaugi
muștarul, ouăle, condiment din legume și piper după gust.
Omogenizezi și împarți compoziția în trei.
2. Tai ardeii în felii subțiri și dai pe răzătoarea fină cașcavalul.
Ungi o formă de cozonac cu unt și pui 1/3 din carne. Acoperi cu fâșiile de ardei roșu. Deasupra pui carne, nivelezi, apoi presari fâșiile de ardei verde și întinzi ultimul strat de carne.
Dai la cuptor aproximativ 30 de minute. După ce s-a copt, presari cașcavalul ras și introduci în cuptor încă 10 minute.

Daniela Simionescu, Sibiu

10 felii
50 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *