Ruladă de brânză umplută cu sfeclă

Rulada de sfecla cu branza_MG_7834

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 500 g caș
  • 250 g unt
  • 5 linguri cremogen
  • 2 linguri tărâțe
  • 2 cepe de apă
  • 350 g sfeclă roșie
  • 150 g varză albă
  • câte 1 legătură hasmațuchi
  • tarhon
  • mărar
  • sare
 
Preparare
1. Razi fincașul. Cureți și tai mărunt ceapa. În untul frecat spumă, încorporezi ceapa și cașul și sărezi amestecul după gust, apoi îl dai la rece. Tai varza fideluță și o freci cu puțină sare. Dai sfecla pe răzătoare.
2. Amesteci varza stoarsă cu tărâțele, sfecla, verdeața tocată
mărunt și cremogenul. 
3. Pe o folie de aluminiu, întinzi compoziția de caș și deasupra cea cu sfeclă. Presari puțin cremogen, rulezi și dai preparatul la rece. Consumi rulada tăiată în felii mai groase, alături de salată verde.
 
Eugenia Ionescu, București
 
10 felii
2 h 35 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *