Ruladă din piept de pui

Rulada din piept de pui_MG_8368

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

600 g file de piept de pui
2 crenvurști
100 g varză acră
2 linguri ulei
1 ceapă
piper alb măcinat
sare
 
Preparare
1. Tai pieptul de pui în două felii mari, subțiri, pe care le bați puțin cu ciocanul pentru șnițele, apoi le presari cu puțină sare și piper. Tai crenvurștii în rondele, ceapa mărunt, iar varza fideluță. 
2. Repartizezi varza și crenvurștii pe feliile de carne și rulezi strâns. Prinzi rulourile cu scobitori. Îmbraci rulourile în hârtie de copt unsă cu ulei și le așezi într-o tavă cu 100 ml apă. 
3. Coci rulourile timp de 40 de minute. Îndepărtezi scobitorile și tai rulorile în felii după ce s-au mai răcit. Servești feliile cu salată de varză dulce sau acră.
 

Iuliana Lako, Cenad, jud. Timiș

 

6 porții

1 h

1 porție conține:

290,00 kcal
28, 50 g proteine
17,5 g lipide

3,0 g glucide

Rețetă recomandată în diabet. 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *