Rulouri de șuncă umplute cu cremă de brânză

Rulouri cu crema de branza topita_MG_0173

Ingrediente
8 felii de șuncă
3 linguri unt
2 linguri smântână
1 cutie brânză topită
50 g măsline
2 roșii
piper
sare
câteva frunze de pătrunjel

Preparare
1. Freci untul înmuiat la temperatura camerei, cu brânza topită și smântâna. Sărezi și condimentezi pasta după gust.
2. Pe fiecare felie de șuncă, întinzi crema de brânză și rulezi, apoi prinzi rulourile cu scobitori, pentru a nu se desface.
3. Așezi rulourile pe un platou decorat cu felii de roșii, măsline și pătrunjel. Le păstrezi în frigider până în momentul servirii.

Dana Varga, Dej, jud. Cluj

8 bucăți
20 min

Sfatul nostru
Ideal este să ai felii de șuncă pătrate, cât mai subțiri. Pentru un plus de culoare, poți adăuga în pasta de brânză, la alegere, un morcov ras fin, un ardei capia mărunțit, felioare de măsline sau verdeață.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *