Foto: Elena Tănăsescu

Rulouri de șuncă umplute cu hrean și brânză

Foto: Elena Tănăsescu                

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

250 g șuncă

1 gălbenuș

1 linguriță muștar

1 rădăcină mică hrean sau 1 linguriță hrean conservat

1/2 lămâie

100 ml ulei

100 g brânză topită

sare

câteva măsline și ridichi pentru decor

Preparare 1. Din gălbenuș, muștar, ulei și 2-3 linguri de zeamă de lămâie prepari o maioneză, pe care o sărezi după gust. Cureți rădăcina de hrean și o razi fin. Amesteci bine maioneza cu hreanul și brânza topită, până se omogenizează pasta.

2. Tai șunca în felii subțiri. Pui câte 1 lingură de pastă pe marginea fiecărei felii, le rulezi și le prinzi cu scobitori. Cureți și speli ridichile. La capetele fiecărei scobitori pui câte o măslină și o ridiche.

Floriana Stan, Râmnicu Vâlcea

10 porții

20 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *