Rulouri din pește afumat cu pere

Rulouri cu peste afumat si pere_MG_6054

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 12 felii pește afumat
  • 3 pere mici
  • 1 rulou (200 g) brânză topită
  • 2 linguri ulei de măsline
  • câteva frunze de salată verde
  • 1 lămâie
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
 
Preparare
1. Speli perele, le cureți de coajă și îndepărtezi cotoarele. Tai fiecare fruct în sferturi, apoi le stropești cu zeamă de lămâie, pentru a nu se înnegri. Speli frunzele de salată, le lași să se scurgă, apoi le tai în fâșii subțiri. Tai brânza în felii groase de 1 cm. 
2. Umpli feliile de pește afumat cu o felie de brânză, un sfert de pară și câteva fâșii de salată verde. Presari sare și piper după gust, rulezi feliile de pește și le legi cu o frunză de ceapă verde. 
Așezi rulourile pe un platou, le stropești cu ulei de măsline și le servești decorate cu felii de lămâie.
 
Anica Oprea, București
 
12 porții
20 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *