Salată colorată

Salata colorata_MG_6204

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 3-4 linguri porumb din conservă
  • 1 măr mare
  • 450 g cașcaval sau brânză topită
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3-4 linguri mazăre verde din conservă
  • 1 lămâie
  • 150 g iaurt
  • 1 linguriță zahăr
  • sare

Preparare
1. Cureți mărul și îl tai în cubulețe, pe care le stropești cu zeamă de lăma^ie. Speli pătrunjelul și îl lași la scurs. Tai pătrunjelul fin, iar cașcavalul sau brânza topită în cubulețe. Pui într-o strecurătoare mazărea și porumbul din conservă și le treci printr-un jet de apă rece.
2. Dizolvi zahărul în zeama de lăma^ie, apoi adaugi uleiul și sare după
gust și omogenizezi.
Într-un bol, amesteci mazărea cu porumbul, cașcavalul și mărul.
Le stropești cu sosul pregătit, iar deasupra torni iaurtul bătut cu
furculița și presari verdeața.

Marinela Părău, Orăștie, jud. Hunedoara

5 porții
20 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *