Salată cu farfale și sos de brânză

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente
  • 100 g paste tip fundițe
  • 3-4 roșioare cherry
  • 2 ardei grași (galben și roșu)
  • ½ salată verde
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
Pentru sos
  • 2 linguri unt
  • 100 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • 5 linguri smântână
 
Preparare
1. Fierbi pastele împreună cu puțină sare și uleiul de măsline, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. 
2. Între timp, speli frunzele de salată, ardeii și roșiile. Rupi salata în bucăți, tai roșiile în jumătăți și ardeii în fâșii. 
3. Scurgi pastele, iar când s-au răcit, le amesteci cu salata și legumele. 
4. Topești untul într-o tigaie, la foc mic. Adaugi parmezanul, mozzarella și smântâna. Torni sosul călduț peste salată și amesteci ușor.
 
Marinela Părău, Orăștie, jud. Hunedoara
2 porții
25 min
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *