Salată cu omletă

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente
  • 4 ouă
  • 2 roșii
  • 2 castraveți
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 salată mare 
  • 2 linguri boabe de porumb din conservă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • 1 legătură mărar
  • piper 
  • sare 
Preparare
1. Speli și toci mărunt mărarul. Bați ouăle împreună cu mărarul și puțină sare. Prăjești amestecul pe ambele părți, apoi răstorni omleta pe o farfurie și o rulezi asemenea unei clătite.
2. Speli salata frunză cu frunză, apoi roșiile, castraveții și ceapa, în prealabil curățată. Tai roșiile, castraveții și ceapa în rondele, iar salata în fâșii. 
3. Amesteci într-un vas legumele și boabele de porumb fiert și scurs. Stropești amestecul cu uleiul și zeama de lămâie, presari sare și piper și amesteci ușor. 
4. Așezi salata pe un platou și o decorezi cu rulourile de omletă. 
 
Jana Badea, București
 
4 porții
20 min
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *