Salată cu piept de pui fript

Foto: Mihai Nicolae - Burda România
Foto: Mihai Nicolae – Burda România

1 porție conține:
400 kcal
20 g proteine
25 g lipide
15 g glucide

Ingrediente
1 salată verde
50 g ananas
câte ½ ardei galben și roșu
100 g măsline kalamata
100 g piept de pui file
100 g caș sau mozzarella
2 linguri ulei de măsline
2 linguri oțet
sare
1 praf de nucșoară

Preparare
1. Bați carnea cu ajutorul ciocanului pentru șnițele și o frigi pe ambele părți, timp de 2-3 minute. Tai friptura în cubulețe și le presari cu nucșoară și sare după gust.
2. Speli salata frunză cu frunză. Cureți ardeii. Tai ardeii în fâșii, brânza și ananasul în cubulețe, iar salata o rupi în fâșii.
3. Pregătești un dressing din ulei, oțet și sare după gust. Pui toate ingredintele într-un bol, acoperi cu o farfurie și le amesteci răsturnându-le de câteva ori. Le stropești cu dressingul și consumi salata imediat.
O astfel de salată e ușor de pregătit în pauza de masă de la prânz, dacă îți iei cu tine carnea friptă.

Elena Netcu, București

2 porții
30 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *