Salată de andive cu sos de iaurt

Salata de andive cu sos de iaurt_MG_8456

Ingrediente

400 g andive proaspete
150 g iaurt 
1 linguriță ulei de măsline extravirgin
1 linguriță muștar
zeama de la ½ lămâie
1 ardei roșu 
câteva frunze de pătrunjel
piper
sare
 
Preparare
1. Speli andivele și le cureți de frunzele exterioare, dacă sunt veștede. Le tai în fâșii înguste. 
2. Pentru dressing, freci muștarul cu uleiul de măsline, apoi adaugi iaurtul și zeama de lămâie. Sărezi și condimentezi cu piper după gust. 
3. Speli ardeiul și îl tai în rondele subțiri. În momentul servirii, torni dressingul peste andive și decorezi cu ardei și frunze de pătrunjel.
 
Iuliana Măciucă, Brăila 
 
3 porții
15 min

 1 porție conține:

90,0 kcal
5,0 g proteine
4,0 g lipide
10,0 g glucide


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *