Salată de ciuperci cu surimi

Salata de ciuperci cu surimi si sos _MG_7467
Ingrediente
  • 1 pachet (10 bucăți) batoane de crab congelate (surimi)
  • 1 cutie mică ciuperci tăiate
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri smântână
  • 1 linguriță muștar
  • 2 căței de usturoi
  • 1/2 lămâie
  • 3 linguri ulei
  • sare
Preparare
1. Lași batoanele de crab să se dezghețe la temperatura camerei, în strecurătoare, apoi le îndepărtezi folia de
plastic și le treci printr-un jet de apă rece. Dacă dorești, le tai în cuburi sau în fâșii.
Scurgi ciupercile din conservă.
2. Cureți usturoiul și îl pisezi cu puțină sare. Speli și tai mărunt pătrunjelul. Din smântână, muștar, ulei, usturoiul pisat, zeama de lămâie, pătrunjel și sare după gust faci un sos.
3. Amesteci ciupercile cu batoanele de crab, iar deasupra torni sosul.
Monica Dumitriu, București
Sfatul meu!
Salata este mai gustoasă dacă o servești după ce ai păstrat-o la rece timp de 1-2 ore.
3 porții
30 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *