Salată de fasole verde cu iaurt

Ingrediente
  • 500 g fasole din conservă
  • 150 g iaurt degresat
  • 50 ml ulei
  • ½ lămâie
  • 1 căpățână de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar

Preparare
1. Scurgi fasolea din conservă. Cureți usturoiul și îl zdrobești. Speli și tai mărunt verdeața. Storci lămâia. Încălzești puțin uleiul. 
2. Într-un castron, torni uleiul peste fasole, apoi adaugi usturoiul, jumătate din verdeață, zeama de lămâie și iaurtul. Presari deasupra verdeața rămasă. Servești salata fie la prânz, alături de felul principal, fie ca atare, la o cină ușoară. 

Monica Stela Petreanu, Pitești, jud. Argeș

4 porții
10 min
 
1 porție conține:
165 kcal
3,83 g proteine
13,06 g lipide
7,01 g glucide


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *