Salată de fructe proaspete

Salata din fructe proaspete_MG_7572

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

400 g cireșe
1 piersică
1 măr mic
1 pepene galben mic
150 g zahăr sau după gust
 
Preparare
1. Speli cireșele, le îndepărtezi codițele și sâmburii, apoi le presari cu zahăr și le păstrezi la rece până a doua zi. Cureți mărul și piersica de coajă și semințe și le tai în felioare. 
2. Tai pepenele în jumătate și îi scoți semințele și o parte din miez, cu ajutorul unei lingurițe. Tai miezul de pepene mărunt și îl amesteci ușor cu celelalte fructe. Umpli jumătățile de pepene cu
amestecul de fructe și servești salata rece.
 
Claudia Sandea, Cluj-Napoca
2 porții
12 h 30 min
 
Sfatul meu!
Dacă dorești, stropește fructele cu puțin coniac și decorează salata cu frișcă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *