Salată de legume și cașcaval

Ingrediente
  • 1 fir praz (200 g)
  • 1 ridiche neagră (350 g)
  • 1 roșie (100 g)
  • 50 g conopidă 
  • 100 g cașcaval
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
Preparare
1. Cureți și speli legumele. Tai prazul în rondele, ridichea și roșia în felii subțiri, cașcavalul cubulețe, iar conopida o desfaci în buchețele cât mai mici. 
2. Presari legumele cu sare după indicația medicului și le stropești cu zeamă de lămâie şi ulei. Este o salată uşoară, care poate fi consumată ca atare sau împreună cu alte feluri de mâncare.
 
Dorina Dan, Reghin, jud. Mureş
 
5 porții
15 min
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *