Salată de paste cu ton

Salata de paste cu ton _MG_9300_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 porţie conţine:
280 kcal
15 g proteine
10 g lipide
30 g glucide

Ingrediente

  • 150 g paste făinoase
  • 200 g ton în suc propriu
  • 2 morcovi tineri
  • 100 g fasole verde prospătă sau congelată
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură caşcaval ras
  • ½ linguriţă maghiran uscat
  • 1 vârf de cuţit chimen măcinat

Preparare
1. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi în strecurătoare, le treci prin jet de apă rece, le stropeşti cu uleiul de măsline, presari condimentele, după care le acoperi cu un capac şi le păstrezi calde.
2. Cureţi morcovii şi fasolea şi le fierbi timp de 10 minute. Le scurgi şi le tai bastonaşe.
3. Folosind două furculiţe, amesteci într-un bol pastele, peştele bine scurs şi legumele. Le repartizezi în farfurii şi le decorezi cu puţin caşcaval ras.
Consumi salata călduţă sau răcită cel mult până la temperatura camerei.

Reţetă permisă în boli de stomac şi colită de fermentaţie.

Nicoleta Şovrea, Borşa, jud. Maramureş

4 porţii
35 min

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *