Salată de portocale cu andive

Salata de portocale cu andive_MG_8828_

 

 

 

 

 

 

1 porție conține
190 kcal
5 g proteine
15 g lipide
15 g glucide

Ingrediente

  • 500 g andive
  • 2 portocale
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • 100 g iaurt degresat
  • sare
  • piper

Preparare
1. Desfaci andivele în foi pe care le speli și le tai în fâșii. Cureți de coajă portocalele, le desfaci în felii și le tai în 3-4 bucăți.
2. Amesteci ușor andivele cu portocalele și le stropești un sos din iaurt, ulei și zeama de lămâie. Presari puțin piper și sare după gust și amesteci din nou salata, folosind două furculițe.

Gherghina Sîrbu, Brăila

4 porții
15 min

Rețetă permisă în boli hepatobiliare.

Cauți mai multe rețete permise în afecțiuni hepatobiliare? Click aici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *