Salată de pui cu ridichi

Ingrediente

  • 1 piept de pui afumat (aproximativ 250 g)
  • 5-6 ridichi
  • 1 ceapă
  • 1 castravete
  • 2 ardei grași
  • 1/2 salată verde
  • 2 linguri alune sărate decojite
  • 100 g cașcaval
  • 100 g smântână
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml oțet
  • 50 g maioneză
  • sare

Preparare
1. Tai pieptul de pui în felii sau cubulețe. Speli, cureți și tai în rondele ridichile și castravetele.
2. Cureți și speli ceapa și ardeii grași. Tai ceapa solzișori, iar ardeii în fâșii subțiri. Speli salata frunză cu frunză și o lași să se scurgă bine, apoi o tai în fâșii de 1 cm. Dai cașcavalul pe răzătoarea mare.
3. Pentru sos, amesteci smântâna cu uleiul, oțetul, maioneza și
sare după gust.
Într-un bol pui legumele, alunele, pieptul de pui și cașcavalul.
Torni deasupra sosul și amesteci ușor.

Claudia Poppel, Hunedoara
Salata de pui cu ridichi_MG_5768
5 porții
20 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *