Salată de quinoa

Salata de quinoa_MG_8584

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

100 g quinoa
200 ml supă de legume
1 castravete
1 roșie
2 linguri ulei de germeni de porumb
zeama de la 1 lămâie
2 căței de usturoi
piper
sare
 
Preparare
1. Pui quinoa într-o strecurătoare și o speli sub jet de apă, apoi o fierbi timp de 10 minute, în supa de legume, la foc mic, amestecând din când în când. 
2. Speli legumele și le tai după preferință. Cureți și zdrobești usturoiul și îl freci cu uleiul, apoi diluezi dressingul cu zeama de lămâie. 
3. Amesteci într-un castron quinoa scursă și răcită, cu legumele, dressingul, puțin piper și sare. Decorezi salata cu frunze de verdeață și o consumi imediat.
 
Maria Mihai, București
 
2 porții

25 min  

 

1 porție conține:
351,5 kcal
9,0 g proteine
18,0 g lipide

40,0 g glucide

Rețetă recomandată în diabet. 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *