Salată de varză cu piept de pui

Salata de varza cu piept de pui_MG_8479Ingrediente
500 g varză dulce
250 g piept de pui
zeama de la 1 lămâie
2 linguri ulei de măsline
5-6 măsline dietetice
sare
Preparare
1. Cureți varza de foile veștede exterioare, de cotor și nervuri. O toci fideluță și o freci cu puțină sare, dacă regimul alimentar recomandat de medic îți permite.
2. Fierbi pieptul de pasăre în apă ușor sărată, îndepărtând spuma formată. Cureți de oase și pielițe carnea fiartă și o tai cubulețe.
3. Dacă ai frecat varza cu sare, scurgi zeama lăsată. Pui într-un castron varza, carnea și măslinele. Acoperi castronul cu o farfurie și amesteci salata prin răsturnări repetate, apoi stropești ingredientele cu uleiul și zeamă de lămâie.

Melania Comănescu, Vadu-Pașii, jud. Buzău
3 porții
40 min

1 porție conține:
320,0 kcal
20,0 g proteine
20,0 g lipide

12,0 g glucide

Rețetă permisă în diabet. 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *