Salată de vițel cu fasole verde

Salata de vitel cu fasole verde_MG_9180_

 

 

 

 

 

 

 

1 porție conține:
230 kcal
20 g proteine
10 g lipide
15 g glucide

Ingrediente

  • 300 g mușchi de vițel
  • 300 g fasole verde
  • 1 fir de praz
  • 2 ardei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură ulei de măsline
  • maghiran
  • piper
  • sare

Pentru sosul vinegretă

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oțet de mere
  • 1 lingură muștar Dijon

Preparare
1. Speli carnea, o usuci și o crestezi din loc în loc. Ungi bucata cu ulei, o presari cu maghiran și o așezi într-un vas termorezistent. Torni puțină apă și introduci vasul în cuptorul preîncălzit. Coci carnea câte 20-25 de minute, pe fiecare parte.
2. Între timp, pregătești sosul vinegretă. Scoți carnea din cuptor și o tai în felii, perpendicular pe fibra cărnii, apoi în bucăți mai mici, pe care le pui într-un bol și le stropești cu sosul vinegretă, cât sunt fierbinți.
3. Cureți legumele, le speli și le tai după preferință. Fierbi în vase diferite fasolea și mazărea, apoi le scurgi.
4. Amesteci carnea cu legumele fierte și cu cele crude, adăugând sare și piper după indicația medicului și decorând cu pătrunjel verde.
Ana-Maria Niculae, București
4 porții
1 h

Rețetă permisă în diabet.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *