Salată verde cu biluțe de brânză

Salata de bilute de branza_MG_6242

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 1 salată verde mare
  • 75 g unt
  • 100 g brânză de burduf
  • 1 linguriță muștar
  • 1 lingură oțet
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură semințe de chimen
  • sare

Preparare
1. Speli salata frunză cu frunză și o lași la scurs. Amesteci brânza de burduf cu untul înmuiat la temperatura camerei și semințele de chimen pisate. Cu mâinile unse cu ulei sau numai umezite cu apă, formezi biluțe din pasta de brânză.
2. Amesteci uleiul cu oțetul și muștarul și sărezi sosul după gust, având în vedere că biluțele de brânză sunt sărate.Tai salata în fâșii de 1 cm și o amesteci cu sosul. Așezi din loc în loc biluțele de brânză și servești salata imediat.

Elena Alexandrescu, București

4 porții
20 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *