Salate de paste cu șuncă

Salata de paste cu sunca_IMG_7527_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei galben sau verde
  • 1 conservă mică de mazăre
  • 250 g șuncă
  • 1 salată verde
  • 200 g maioneză
  • sare
  • piper
  • alte condimente, după gust
  • 1/2 legătură verdeață

Preparare
1. Fierbi pastele în apă cu puțină sare, timp de 8-10 minute, le strecori, le treci printr-un jet de apă rece și le pui într-un castron. Lași mazărea la scurs într-o strecurătoare. Tai ardeii în fâșii subțiri, iar șunca în cubulețe.
2. Amesteci toate ingredientele cu maioneza și condimentezi după gust. Pui salata pe un platou ornat cu frunze verzi de salată. Decorezi cu frunzele de pătrunjel sau crenguțe de mărar.

Ovidiu Sălăjan, Guadalajara, Spania

4 porții
20 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *