Scordolea cu pește

Scordolea cu peste_MG_6005

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 150 g miez de pâine
  • 3-4 căței de usturoi sau 1/2 linguriță piper
  • 150 g nucă
  • 1 lingură oțet
  • 2 linguri ulei
  • 200 g pește sărat sau afumat
  • 50 g măsline
  • 1 lămâie
 
Preparare
1. Cureți usturoiul și îl pisezi, apoi îl amesteci cu oțetul, uleiul și aproximativ 100 ml apă. Pui nucile măcinate și pâinea la înmuiat în amestecul pregătit, apoi le amesteci energic până obții o pastă omogenă. 
2. Servești scordoleaua alături de felii de pește decorate cu felii de lămâie și rondele de măsline.
 
Doina Dumitriu, București
 
3 porții
15 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *