Suc de morcovi și pătrunjel verde

Suc de morcovi si patrunjel verde_MG_8525

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

500 g morcovi
150 g pătrunjel verde
zeama de la 1 lămâie
1 roșie cherry
1 fir de mentă sau pătrunjel pentru decor
 
Preparare
1. Cureți morcovii îi cureți, îi speli, apoi îi tai în bucăți și îi treci prin storcătorul de fructe. Procedezi la fel cu frunzele de pătrunjel. 
2. Amesteci bine cele două sucuri, agitându-le cu o spatulă de lemn. Adaugi zeama de lămâie și amesteci din nou. Pui sucul astfel obținut în două pahare, pe care le poți decora cu o roșie cherry și cu un fir de mentă sau pătrunjel. Servești sucul rece, imediat ce a fost preparat, altfel oxidează.
 
Sfatul meu
Este un suc imunostimulator, bogat în betacaroten și vitamina C, care fac parte din complexul de antioxidanți și acționează. Pentru un beneficiu maxim, consumă-l cu o jumătate de oră înainte de masă! 
 
Maria Călin, Oltenița, jud. Călărași
 
2 pahare

15 min

 

1 pahar conține:
60 kcal
0 g proteine
0 g lipide
7 g carbohidrați
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *